Bezoek ook

Bezoek ook

Kasteel Heeswijk, een middeleeuws kasteel, met een rijke geschiedenis. En de Brabantse Natuurpoort. Vanaf hier maak je mooie wandelingen door de bossen, de lanen en velden van het landgoed, doorsneden door de kronkelende Aa. Over de Aa vaart de fluisterboot van De Kilsdonkse Molen. In het dorp Heeswijk-Dinther vind je de 19e eeuwse Museumboerderij en de eeuwenoude Abdij van Berne met zijn speciaal bieren en bierproeverij.

Kasteel Heeswijk

Prominent in het bosrijke Brabantse land schittert het monumentale Kasteel Heeswijk, het mooiste kasteel van Brabant.

Bezoek website
Rondleiding

Fluisterboot

Vaar stilletjes over de Aa door het prachtige cultuurlandschap. Een tocht tussen De Kilsdonkse Molen en het monumentale Kasteel Heeswijk, een voormalige waterburcht uit de elfde eeuw.

Meer over de Fluisterboot
Fluisterboot

Kanovaren

Beleef de Aa en de mooie natuur rondom van héél dichtbij: vanuit een kano. Bepaal je eigen tempo en peddel vanaf De Kilsdonkse Molen naar een historisch voormalige waterburcht verderop: Kasteel Heeswijk.

Meer over kanovaren
Kanovaren

Op pad met een gids

Ga met een professionele gids op ontdekkingstocht langs waterloop de Aa, de molenbeek richting Kasteel Zwanenburg en via het voetveer terug over de hogere gronden naar De Kilsdonkse Molen. Zie, ruik en voel de bijzondere natuur en cultuur.

Meer informatie

Trouwen

Hoe bijzonder: trouwen op een locatie waarvan er maar één in de wereld is: De Kilsdonkse Molen. Fotogeniek en sfeervol. Een historisch monument, gelegen in een prachtig cultuurlandschap.

Meer informatie
Kilsdonkse molen | Trouwen

Vergaderen

Onze vergaderruimte straalt rust uit, ligt in het groen en is voorzien van moderne apparatuur. Ideaal voor een effectieve vergadering, training of workshop die deelnemers inspireert en motiveert.

Meer informatie of boeken