Pannenkoekmeel van de molen.
Basisrecept
(tarwemeel, tarwebloem, rijstebloem en boekweitmeel)
Voeg toe: per 400gram
– 900ml melk
– 2 à 3 eieren
– snufje zout (8 gram)

Bereiding:
Maak een glad beslag (zo dik als koffiemelk en zonder klontjes). Doe wat boter of olie in de pan en bak ze aan beide kanten bruin.

Pannenkoekmix 400 gr. € 1,00
Pannenkoekmix 1000 gr. € 2,00

Brood bakken
Volkoren tarwemeel Biologisch 500 gr. € 1,10
Volkoren tarwemeel 5 kg. € 9,00
Mix voor 20 granenbrood 500 gr. € 1,90
Mix voor 20 granenbrood 1 kg. € 3,40
Mix voor rozijnenbrood. € 2,70
Gist 125 gr. € 2,00
Gist 500 gr. € 7,80

Koek
Kilsdonkse Molenkoek met certificaat. € 5,50