_MG_3131In het bezoekerscentrum en op het terras bij de molen kunt u genieten van een mooi uitzicht op de molen en het water rondom de molen.
Bovendien voelt u er zichzelf onderdeel van het natuurgebied in de ecologische verbindingszone. Hier serveren we koffie/thee met Kilsdonkse molenkoek en een heerlijke lunch.

Vanaf 1 April hebben we een beperkte lunchkaart.IMG_0615

Op het terras aan het water kunt u genieten van een heerlijk wijntje of een speciaal biertje. Op afspraak is het mogelijk om een groepsbezoek aan de molens met een groep te combineren met een overheerlijke lunch. Bovendien kunnen wij in overleg specifiek maatwerk aanbieden. Hiervoor kunt u een mail sturen naar boekingen@kilsdonksemolen.nl

Raadpleeg voor een bezoek altijd even de agenda op de website i.v.m. openstelling van De Kilsdonkse Molen.Flyer beleef bernhezeBeleef Bernheze
 is een mooie combinatie van sportiviteit en genieten! We hebben een prachtige fietsroute uitgestippeld langs de prachtige bezienswaardigheden van Bernheze. Tijdens de route kunt u vertoeven bij de sfeervolle horecagelegenheden van Bernheze en kunt u genieten van heerlijke gerechten. Bij ontvangst krijgt u een tasje met een geplastificeerde routebeschrijving, vouchers voor de betreffende horecagelegenheden en verschillende lekkernijen.

Prijs: €32,50 Consumpties in de restaurants voor eigen rekening

www.beleefbernheze.nl      Reserveer nu