Fluisterboot de “Watervlucht” vanuit De Kilsdonkse Molen naar Kasteel Heeswijk en weer terug.

Varen met een fluisterboot van De Kilsdonkse Molen naar Kasteel Heeswijk of terug van 1 april tot en met 31 oktober.

Losse kaartverkoop  voor vaartocht  met schipper en gids op woensdag, zaterdag en op zondag (2x). Max. 25 personen. Vol is vol! reserveren hiervoor is wenselijk via het aanmeldformulier.

Boek uw exclusieve vaarttocht uw eigen gezelschap met schipper en gids. Dit is mogelijk donderdag en vrijdag.

Combineer dit met een rondleiding door de molens, thee/koffie of lunch in het bezoekerscentrum, of een picknickmand aan boord, en u heeft een perfect uitstapje met vrienden, familie of collega’s. (maandag en dinsdag gesloten)

De vaartijd is ruim één uur, waarbij een gids informatie geeft over De Kilsdonkse Molen, Het Kasteel Heeswijk en de historie van waterloop De Aa. Een ideale gelegenheid om uw bezoek aan De Kilsdonkse Molen te combineren met vaartocht over de Aa met de “Watervlucht” . Natuurlijk bezoekt u de molens, eventueel met een rondleiding en begint of eindigt u in het bezoekerscentrum voor een drankje of een lunch. 

Kaartverkoop in het bezoekerscentrum van De Kilsdonkse Molen en bij Het Kasteel Heeswijk.

Vertrek vaartijden:
10.30 uur De Kilsdonkse Molen — 12.00 uur Kasteel Heeswijk
14.00 uur De Kilsdonkse Molen —  15.30 uur Kasteel Heeswijk

Als u een enkele vaartocht maakt die eindigt bij Kasteel Heeswijk of bij De Kilsdonkse Molen, dan zijn  er verschillende mogelijkheden voor u om terug te keren naar uw beginpunt.

Te voet, Gedeeltelijk langs waterloop de Aa is een wandelroute beschikbaar van ca. 8 km.
Met eigen auto. Ook is het mogelijk dat u zelf voor vertrek uw auto op het eindpunt neerzet, zodat u na de vaartocht met de chauffeurs de overig auto’s kunt ophalen.
Openbaar vervoer. Met lijnbus 158 van Arriva. 2x per uur.
Met een huifkar terug worden gebracht is erg gezellig.
Kano. Wilt u op een actieve manier over het water terug naar het beginpunt, is het mogelijk om dit met een 3-persoons kano te doen.
Een andere actieve manier is om op een step de terugtocht te doen.
Taxi. Het is mogelijk om een taxibusje voor u te reserveren. Informeer naar de mogelijkheden. Overige mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.

Let wel: vanwege te hoge of lage waterstanden en/of stroomsnelheden kan de situatie zich voordoen dat er niet gevaren kan en mag worden. Raadpleeg hiervoor de website.

Informatie/boekingen via de website met het: aanmeldformulier of via : boekingen@kilsdonksemolen.nl

Maar u kunt ook bellen naar 06-45762839.

Raadpleeg voor een bezoek altijd even de agenda op de website i.v.m. openstelling van; Kasteel Heeswijk: http://www.kasteelheeswijk.com

De Kilsdonkse Molen: https://www.kilsdonksemolen.nl

Deze arrangementen kunt u boeken via het aanmeldformulier of via boekingen@kilsdonksemolen.nl