Heeswijk-Dinther

Op zondag 2 april vindt de feestelijke opening van het zomerseizoen plaats. De molen zal zijn wieken en het waterrad laten draaien en de rondleiders zullen u het verhaal vertellen van deze unieke molen. Rondom de molen zal een gezellige markt zijn waar u heerlijk kunt proeven van de streekproducten, een abdijbiertje kunt nuttigen en de geur van de tulpen kunt opsnuiven.

En natuurlijk zijn ook de producten van de Kilsdonkse molen hier te koop. Ondernemers uit de regio presenteren hun voorjaarsproducten voor in de tuin of op het terras. Plantmateriaal, bollen, zaden, bloemen en hosta’s…  voor elk wat wils. Maar ook zijn er de streekproducten zoals aardbeien, kaas, honing, wijnen, jams en chutneys en nog veel meer heerlijke producten om mee naar huis toe te nemen

En natuurlijk genieten op het terras met het uitzicht op het Aa-dal met een lekker kopje koffie en molenkoek of een drankje. In de middag zal het koor Amicanto voor de muzikale noot zorgen.

Ook zijn er allerlei activiteiten voor de kinderen, zoals ballonnenartiest, pannenkoeken bakken en een springkussen.

Een gezellig en leerzaam dagje uit voor jong en oud.

Gratis toegang en volop parkeergelegenheid om deze lentemarkt te kunnen bezoeken.

Het bezoekerscentrum zal in het zomerseizoen geopend zijn op woensdagmiddag van 13u-17u en op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10u-17u. Overige dagen op afspraak.

En bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging als vrijwilliger dan is dit een goede gelegenheid om kennis te komen maken. Wij zijn in ieder geval op zoek naar enthousiaste mensen!!!