_MG_0496Bernheze is aangesloten bij de regio-VVV Meierij en Noordoost-Brabant. Informatie over hun mogelijkheden en activiteiten vindt u op www.vvvbrabant.nl

De VVV in Heeswijk-Dinther verwelkomt u graag. Zij kunnen u onder andere persoonlijk adviseren over de mogelijkheden voor familie- of bedrijfsuitjes. (Gratis) foldermateriaal daarvoor is in ruime mate aanwezig. Ook over toeristische activiteiten buiten de gemeentegrens kunnen zij u adviseren.

U kunt bij de VVV terecht voor de fietsknooppunten kaarten van Noord-Brabant en voor de Bernhezer wandelknooppunten kaart.

De wekelijkse VVV agenda wordt onder andere gepubliceerd op de lokale televisiezender WanFM en in de huis-aan-huisbladen in Bernheze.
Bij VVV Heeswijk-Dinther kunt u kaarten voor het Natuurtheater De Kersouwe kopen.
Ook verkoopt het VVV algemene souvenirs en streekproducten.

VVV Heeswijk-Dinther

VVV Heeswijk-Dinther, Raadhuisplaza 18a, 5473 CX, Heeswijk-Dinther, Telefoon 0413 292884

Openingstijden en meer informatie over het VVV: zie de website: www.vvvdemaashorst.nl
Emailadres: info@vvvheeswijk-dinther.nl

Mogelijkheden in de omgeving: De Drie molen fietsroute.
Meerdere interessante uitstapjes in de omgeving van de Kilsdonkse Molen, vindt u op de website www.het-uitstapje.nl en www.toerismeveghel.nl

(TRV) Toeristische vereniging Bernheze

Fiets- en wandelroutes

Op de site van TRV-Bernheze www.trv-bernheze.nl vindt u gratis fiets- en wandelroutes die alle starten en finishen in Bernheze. TRV-Bernheze staat voor Toeristisch Recreatieve Vereniging – Bernheze. Deze vereniging maakt zich sterk voor lokale toeristisch recreatieve producten en activiteiten.

Bernheze maakt onderdeel uit van het fietsknooppunten netwerk en het wandelknooppunten netwerk. Routekaarten kunt u verkrijgen bij de VVV. Verdere informatie kunt u vinden op. www.vvvbrabant.nl Daar kunt u ook vragen en opmerkingen doorgeven.

Routebureau Brabant wijst u graag de weg. Via www.routesinbrabant.nl vindt u allerhande informatie over recreatieve routes in Brabant. Naast een totaaloverzicht van het routeaanbod biedt de site u ook informatie over verschillende typen bewegwijzering, routenetwerken, nieuwtjes op routegebied en handige links voor meer routeinformatie. Kijk ook op de website: www.goedbezigbus.nl/dagjeuit voor een routekaart van ARRIVA. Of u nu wilt wandelen, fietsen, skaten, varen, paardrijden of autorijden: in Brabant is voor ieder wat wils!

Raadpleeg voor een bezoek altijd even de agenda op de website i.v.m. openstelling van De Kilsdonkse Molen.